Lördag: frukost på sängen väder…

Ingen skillnad på hav och himmel…grått, grått!

Hon: för andra morgonen i rad blir det frukost på sängen, så dimmigt att det känns som lätt regn. Rött skönt i och för sig även om jag var inställd på frukost i solen. Det är varmt som sjutton, var över 20 grader vid elva i gårkväll, och 19 grader vid halv sju imorse. Men fuktigt!!

Hann läsa båda morgontidningarna innan solen tittade fram vid halv tio-rycket.

Tjatar väl på om skörd och dylikt även idag, det är det som upptar både tankar och tid nu. Idag var det rödbetornas tur. Inte de senast sådda, men nästan alla riktigt stora. Sjukt stora en del…

Stor röd,
och gigantisk vit!!!
Sådärja, ordning och reda!

Märkt att fåglarna börjat härja bland vindruvorna, bäst att plocka ner några klasar innan de är helt uppätna. Vi har en fin, stor ranka i torpet också, undrar om det finns några kvar där nu. Måste åka upp och kolla, är ju lite nyfiken på hur de smakar.

Avslutar dagen med en drink, en väldigt liten och svag en (inte så kul när man är själv), och några snacks. Kissarna höll mig förstås sällskap och fick också lite kattgodis.

Vilda kom först…

Och för den delen kan det vara nyttigt med lite detox efter alla resor och partajande. Tycker det blir rätt skönt med stillheten och höstlunken som kommer nu. Ja förutom nästa helg då, och helgen därpå och… men sen blir det nog lugnt 😉

och så kom Ludde också!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s