Fredag: känns väldigt sorgligt…

Dagens sorgliga nyhet!

Hon: väldigt konstig känsla att Drottning Elisabeth är död, känns overkligt. Vad händer nu…?

Dagens sorgliga nyhet 2…

Jo, de här två mupparna tar över. De känns inte mer trovärdiga än politikerna vi har att välja på i valet. I oroliga tider vill man ju känna trygghet och stabilitet. Ha en landsmoder eller landsfader. Kan inte komma på någon idag levande sådan, den sista gick bort igår!

Han: Temperaturen kryper ner mot 12°, hård ostlig vind, 11 s/m i byarna, nyss haglade det på udden och nya beräkningar från Stockholms Handelskammare visar att ett vanligt villahushåll i den södra halvan av landet måste vara beredd på att betala mellan 85 000 till 95 000 kronor för vår el under kommande vinterhalvår – nästan tre gånger mer än förra vintern.
Tack för det.

Och vad gör vi åt det? Efter att ha lyssnat på ännu en partiledardebatt drar även Energimyndigheten slutsatsen att från politiskt håll kommer ingen hjälp när det gäller det ELände som politikerna själva skapat med sina 4 elområden.
Myndighetens råd låter som ett aprilskämt: ”Är du ensam kan du bygga en koja att sova i, till exempel under ett bord med filtar som hänger ner för att isolera värmen.”
Tack för det!

Villaägarna säger det som behöver sägas:

Hon, igen: men när jag får hänga med de här två älsklingarna blir ju mamma/farmor glad igen:

Sand och snor, om vartannat

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s