Lördag: sovmorgon!

Hon: efter en fredagsaw som övergick i middag, och slutade med dans till gamla godingar, sov vi ända till halv tio imorse. Så skönt! Men hela den fina ”sommardagen” försvann i ett nafs. Och nu är han på herrmiddag. Jag ligger i sängen framför tv:n och designar etiketter till min nya chiliblandning:

Etiketter skickade på tryck!

Eller ny och ny, jag gjorde ett par burkar förra året också, men inte många. Gav barnen varsin och behöll en själv. Hade inte direkt någon tanke på att göra den i år alls, men helt plötsligt efterfrågades den av sonen som sa att hans var slut för länge sedan, och att de använde den ofta. Speciellt till heta räkor.

Fin färg…

Så bara att börja mala. Använder mest Aji Amarillo, en peruansk chili som framförallt används i ceviche, och Hot Lemon som smakar citron och är perfekt i Gambas Ajillo. Sen blandar jag i en och annan övrig smakförhöjare.

Tycker årets blandning blev himla god faktiskt. Så nu får den egen etikett, både till den stora och lilla burken, och kanske säljer jag några till och med…

… och fler burkar ska malas!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s