Onsdag: Och vädret är också bra

Dagens vårtecken.

Han: Ännu en intressant dag i världen och på udden. Och vädret är också bra. Soligt, +6° känns som 3° på grund av vinden från väster 5-10 s/m. Jag vet inte vad det betyder, men jag var ensam under min bönestund på återvinningscentralen i Torsås. Inte ens gubbarna i kuren kom ut och hälsade.

Dagens vårtecken?

Hon: och han åkte bara till soptippen för att jag var inne och städade… pust! Och inte blev det mycket njuta av solen och det fina vädret för mig. När jag var klar var det mulet. Nu skiner den igen men varmt är det inte.

Igår var det däremot riktig vår, över tio grader. Vi satt ute och åt frukost före åtta trots att det fläktade lite. Kändes ljummet. Sen jobbjobb hela förmiddagen och därefter omplantering i växthuset. I nästa vecka måste helt enkelt en hel del plantor flytta dit ut:

Trångt om saligheten…

Mmmm, trångt nu. Och bilden visar bara en åttondel av plantorna…

Och det börjar faktiskt komma lite chilifrukter på plantorna, tack vare att jag pollinerar med fingrarna. Några humlor har inte setts till än, inte inomhus iallafall. Fast en geting hade vi faktiskt inne häromdagen. En drottning kanske…

Och så dagens bild på min novemberkaktus, den är ju helt fantastiskt. Tydligt att jag misskött den tillräckligt ;). Äsch, en bild till är den värd:

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s