Måndag: hallå, var är maten…

Hon: så härligt att vara hemma igen och bli väckt av ”husdjuren”. Strax före sex imorse knackar det envetet på fönsterblecket i sovrummet, kikar ut bakom rullgardinen …

Mmm, herr och fru fasan undrade helt enkelt varför det inte fanns några frön kvar till dem under frömataren som hänger i syrenen (fågelträdet) utanför vårt sovrum. Gör inget att det bara blev fem timmars sömn i natt 😉

Han: 44 146 steg senare är vi tillbaka på udden. Vi har alltså tillbringat helgen i Rom med kompisar. Inte mycket att säga om det utom att det blev en massa soligare promenerande mellan caféer och trevliga kvarterskrogar runt Campo di Fiori och gettot, Trastevere, Piazza Navona gott rött vin, pasta och mer pasta, vongole, limoncello och så några timmar på den stora van Gogh-utställningen på Palazzo Bonaparte.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s