Onsdag: När man tror att mardrömmen är över

Lejonen i Serengeti, en möjlig inspration till mardrömmen

Han: Jag vaknade mitt i en mardröm. Jag hade just sett kvinnan i mitt slitas i stycken av ett stort lejon. Det hände konstigt nog på en höstgulröd myr i Sippmikk. När jag rusade ut från Mörks stuga (varför inte vår egen?) för att rädda henne reste hon sig ur den fuktiga myren, tilltufsad men hel.
Då var jag så omskakad att jag steg upp och gick ut i vardagsrummet och satte på tv:n.
Klockan var 04-nånting och jag visste att Trump och Biden möttes i den första valdebatten.
Det var värre.

– Vem som vann? Enligt CNN poll tyckte sex av tio tittare att Joe Biden gjorde bäst ifrån sig. Bara 28% tyckte att Trump vann. Fox News David N Bossie tyckte förstås att trump vann:
– To any reasonable person watching, it was clear that President Trump came prepared and resoundingly defeated former Vice President Joe Biden at Tuesday night’s first presidential debate in Cleveland.
Vad jag tyckte?
– Man kan inte prata om vinnare när det amerikanska folket så uppenbart framstår som THE BIG LOOSER.
Vilket tragiskt jippo amerikansk politik har blivit.

Hur det går? Jag tror att Trump vinner. Det liberala medieetablissemanget har alltid haft fel om Trump. Det finns för många idioter i det landet som gillar wrestling.
Inte för att någon bryr sig vad en gubbe på en udde i Kalmarsund tycker.
Utom jag.
Som protest kommer jag att upprepa John & Yokos Bed-ins for Peace tillsammans med hon som överlevde nattens lejonattack.
– Nåt måste jag ju göra åt denna mardröm.
Vad gör du?

Inte sp fredlig heller.

Hon: japp, i alla fall över en låååång frukost med dagens morgontidningar som inte fått med något av nattens debatt. Skönt!

Disigt ute, breakfast in peace i sängen.

Sen skörda och ta hand om gul chili, hot Sauce eller chilimarmelad med citrus är frågan. Tar en promenad och funderar. Solen är framme igen och det blir en fin sensommardag till. Gårdagen spenderades ju mest i växthuset med en massa stendamm…

Morgonskörd i väntan på beslut…
Träffade på den här lilla familjen i skogen

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s