Lördag och söndag: indiansommar!

Hon: sååååå fin morgon, helt bleke (missade ta bild, nu blåst upp lite…) och min fina sent satta solros, håller på att slå ut! Men det har varit kallt i natt, plus 5 grader som kallast enligt SMHI, tomaterna jag plockat av och lämnat ute på baksidan har typ frostskador. Det var uppe i +7 vid åtta, fortfarande kallt, men i solen på framsidan var det varmt och skönt.

Och hela gårdagen var också kanonfin. Men så fort solen gick ner blev det iskallt. Vi åt middag hos Janne i kiosken, vår lokala superba kinarestaurang. Kom dit vid sextiden och satte oss ute i kvällssolen, jätteskönt, men så gick solen ner och vi blev genast helt genomfrusna. Hade som tur var ätit färdigt, men kompisarna Annika och Per som anslöt sent hann nog knappt få i sig maten. Förlåt att vi bara reste oss och typ sprang hem till värmen!!

En liten värmande svängom med vännerna nästgårds!

Fick dansa oss varma!! Det var kul, typ ett och ett halvt år sedan vi vågade oss på det… (tillsammans med kompisar då menar jag)!

Han tog genast sikte på VD-stolen!

Men först invigning av Anderberg konsults nya lokaler. Sååå fint och så gott bubbel med perfekta små snittar!

Guldkula, fantastiskt god ”svensk” champagne, och till det helt utsökta kanapéer!
Kontor med utsikt och ursnygg besöksstol!
Konsultinnan försöker smita ur bild, men det gick inte 😉

Just, mina nätmeloner… hur klarar de den här nattkylan! Bäst att skörda de två största. Blir spännande att se om de är mogna. Väntar med att dela dem tills Han är tillbaka från mötet med styrelsen och bryggkommittén.

Ser ju fina ut utanpå i alla fall…

Han: Vår relation har alltså pågått i sexton år. Nej, jag tänker inte på kvinnan i mitt liv, den börjar om varje dag.
Nej, jag tänker på en mer intim relation. Vi inledde vårt förhållande och det har präglats av fördröjd utlösning, om man säger så. År efter år.
– Förmodligen för att Sanna och jag inte förstod varann från början.
Och med tiden upphörde förväntningar.
Åtminstone mina, även om jag använde alla presenter jag fick från Sanna.
– Till en början skickade hon nämligen sexiga kalsonger.
På senare år är det dock ankelsockor som förvandlat mitt liv till en enda lång Fars Dag. Men som Lejonkungen säger
– I livets stora cirkel hör allt levande hör ihop.
Jo, det är sant: Idag skickade Sanna mig ett på mintgröna kalsonger.

Jag medger, Sanna från Front ringde och sa att hon ville återuppta vår relation. Jag blev full i skratt men jag är en enkel man – så jag sa:
– Klart jag vill ha ett par kalsonger. For old time sake.
Okej, det var inte så genomtänkt och jag fattar att min fru undrar:
– Vad vill du egentligen ha ut av ert förhållande?
Med viss blygsel svarar jag:
– Jag ville ju bara ha ett visitkort.

För det var så vår långa relation inleddes, vilket jag medgav här på bloggen redan för ett år och ett halvt år sedan. För sexton är sedan beställde jag 250 visitkort på nätet, gratis. Leverantören tänkte nog att jag var en man i karriären och skulle beställa fler visitkort. Om jag slog till skulle jag dessutom få 3 par kalsonger från Front som bonus för att jag var en så himla bra kund.
Sedan dess har jag fått mig tillskickade både kalsonger och ankelstrumpor varje kvartal  – och inte gratis.
Och du fattar:
– Nej, några visitkort har jag ännu inte fått.

PS: Varför bryr sig ingen om den tysta majoriteten? Varför ska exempelvis fullvaccinerade svenskar hindras från att gå till jobbet eller på konsert på grund av vaccinmotståndarna?

Dessutom: I utsatta områden tillåts en liten klick gängkriminella hålla majoriteten av invånarna som gisslan. I skolan syns samma logik. Utåtagerande elever som stör undervisningen ska i möjligaste mån inkluderas i den ordinarie undervisningen.Och varför accepterar vi att var femte unge (eller hens föräldrar) kräver att skolan ska servera just specialkost?!

Ibland behöver men verkligen inte skriva något eget. Det räcker att läsa Anna Dahlberg i Expressen:

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s