Lördag: Tillbaka till udden – kungen har redan varit här

Först på plats!

Hon: knappt två dygn senare och jag är på väg hem igen. ”Borta bra men hemma bäst!” Fast jag hann träffa massa massa kompisar, jättekul, trots bokklubbens katastrofala manfall. Från åtta till tre inom loppet av någon timme, typ i alla fall. Men allt har något gott med sig, vi fick en himla trevlig middag på tre man hand på restaurang Brillo. Vi åt en urgod pasta med svamp och tryffel som vi matchade med ett glas Nebbiolo. Perfekt!

Tack för igår Lollo och Anna Karin!

Och dessutom hann jag hem till hotellet lagom till Spåret som Han och jag såg tillsammans (via mobilsamtal…). Igår var vi jäkligt bra dessutom! Toppen-fredag alltså!

Och tack Nofo hotel för bubblet och urmysigt rum!

Invigningsfest i nya lokaler var det på min gammelgamla byrå Garbergs i torsdags kväll. Träffade så många kompisar att jag tappade rösten fullständigt av allt pratande/skrikande. Ja jag var ju tvungen att överrösta musiken. Halv tio fick jag ge upp, då kom det bara kraxande läten ur munnen. Lyckad fest med andra ord!

Tack Garbergs för suprkul Barbergs!

Ps. Och vi har faktiskt gjort ett jobb ihop nu i höst för Skansen, tack även för det Garbergs. Himla kul att jobba ihop igen såhär 15 år senare.

Farmors älskling!

Men bäst med resan, förstås, var att jag hann med en liten träff med Iggy innan tåget idag! Och på vägen till barnfamiljen fick jag dessutom se ”min” affisch på tunnelbane-perrongen. Kul!

90-talet gjorde jag!

Hej då Stockholm, och hej igen udden! Nu blir det ett par stillsamma veckor fram till jul. Det är i alla fall planen… 😉

Han: Välkommen tillbaka! Men räkna med skitväder på udden. Spöregn, plus 3 grader, 4-11 sekundmeter nordostlig vind rakt på stugan. Idag blir det nog få besök. Men Kungen av flygfän har redan varit här.
– En sån kostym skulle jag vilja ha.

För vacker för att bli mat. Det får bli lammskuldra till välkommen-hem-middag, en rätt som alltid påminner oss om Mallorca. Men denna kommer från Magdegärde gårdsbutik.
Helt okej tillagad (5 timmar!) med rotfrukter i ugnen.

Publicerat av

En reaktion till “Lördag: Tillbaka till udden – kungen har redan varit här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s